Preskoči na glavni sadržaj

ReArt božićno izdanje festivalaUdruga PLANTaža poziva Vas na drugo božićno izdanje ReArt festivala 18. i 19. prosinca @ Arheološki muzej Osijek
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► VRIJEME: 10:00 h
► ULAZ: besplatan

▬ PROGRAM ▬

PETAK (18.12.2015.)
☸ Sajam umjetnosti i kreativaca otvoren za sve posjetitelje od 10:00 - 20:00 h
☸ 16:00 - 18:00 h radionica za djecu „Božićni Re-ukrasi“, voditeljica Marija Petrušić. 
☸ 16:00 – 18:00 h radionica za odrasle „Christmas Paper Card”, voditeljice Marija Vidaković Tulić i Slađana Zubić.
☸ 18:00 h Božićne priče i druženje s djedom Božićnjakom


SUBOTA (19.12.2015.)
☸ Sajam umjetnosti i rukotvorina otvoren za sve posjetitelje od 10:00 - 16:00 h
☸ 11:00 -13:00 h radionica za djecu „Božićni Re-ukrasi“, voditeljica Marija Petrušić.
☸ 12:00 h plesna predstava “Medenjaci s cimetom” by Plesni studio Shine, uz naratora Lea Stakovića
☸ 12:00-13:00 h isječak plesne predstave pod nazivom “Medenjaci s cimetom” koju će Plesni studio Shine izvesti uz naratora Lea Stakovića
☸ 11:00 – 13:00 h radionica za odrasle „Christmas Paper Card”, voditeljice Marija Vidaković Tulić i Slađana Zubić.

NE PROPUSTITE:
★ otvoreno glazbeno “jammanje”
★ Nebesmrtnici
https://www.youtube.com/watch?v=wPRopUJh0Ys
★ ReArt kafić by Club EXIT Osijek gdje možete popiti poseban ReArt koktel ili ☕ topli napitak

ReArt se odvija u organizaciji udruge PLANTaža i voditeljice projekta Valentine Grubačević.
Partneri ReArt božićnog izdanja 2015. su Muzej Slavonije, Turistička zajednica Grada Osijeka, Ekorural net, Plesni studio Shine i club Exit Osijek.
 


IZLAGAČI/UMJETNICI/BRANDOVI na ReArtu:
Vidimo se!
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ReArt 2018 - natječaj za instalacije i skulpture

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na žiriranoj grupnoj izložbi koja će se održati u sklopu ReArt festivala od 30. lipnja – 1. srpnja 2018. god. u gradu Osijeku!

ReArt okuplja, predstavlja i otkriva razne umjetnike, rukotvorce i ostale kreativce na jednom mjestu, a jedan od ciljeva festivala je svake godine pozvati umjetnike na izlaganje umjetničkih radova (skulptura i instalacija) te promovirajući njihov rad na drukčiji način stvoriti platformu umjetničkog predstavljanja. Do sada se na ReArt-u unutar četiri godine predstavilo preko 80 umjetnika, ponajviše sa ReArt konceptom recikliranih skulptura i instalacija ili reciklažno-umjetničkih intervencija. Sve se odvijalo na otvorenom stoga su umjetnici imali mogućnost promišljanja na licu mjesta.
Kao uzbudljiv i privlačan festival koji stvara spektakularne doživljaje posjetiteljima uz interaktivne umjetničke radove ReArt 2018. godine otvara svoja vrata temom "Regoč" i slavenska mitologija. 
Stoga se svi umjetnic…

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu 2018.

Rok za prijavu: od 17. travnja do 15. svibnja 2018. Rezultati natječaja: oko 17. svibnja 2018.
Udruga PLANTaža otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival 2018. ReArt će se održati u Osijeku 30. lipnja i 1. srpnja 2018. u Perivoju kralja Tomislava. Tema ovogodišnjeg festival je “Regoč” i slavenska mitologija. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost rada/branda, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet rada/branda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent. Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije…

Postani volonter na ReArt festivalu 2018!

Od danas je otvoren natječaj za volontere na ReArt festivalu 2018 - Regoč i slavenska mitologija. Priključite se našoj organizaciji, prikupite nove vještine i znanja, steknite iskustvo iii doobro se zabavite u svijetu ReArta!
Prijaviti se možete do 15. lipnja 2018., a jedini uvjet za prijavu su dobra volja i napunjenih 15 godina prije početka festivala :) 

Prijavite se možete klikom na LINK