Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu – Božićno izdanje 2017.
Rok za prijavu: od 11. studenog do 2. prosinca 2017. 
Rezultati natječaja: do 5. prosinca 2017.
Udruga PLANTaža otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival - Božićno izdanje 2017.
ReArt će se odžati 15. i 16. prosinca 2017. u Osijeku. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost rada/branda, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet rada/branda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent vezan uz božićnu tematiku.

Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.

Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za ReArt Božić 2017.“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 4 fotografije sa primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučamo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu.

Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com sa naznakom „ReArt Božić 2017“ najkasnije do 2. prosinca 2017.

Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.
Sve prijave prolaze stručno žiriranje (žiri u sastavu dva akademska umjetnika i jednog kreativca), nakon kojeg će autori i grupe autora elektronskim putem biti obavješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala u božićnom izdanju. 
Ostalo:
Izlagač ili grupa izlagača ima jedan kvadratni metar prostora za izlaganje. Od opreme svatko od izlagača će imati dio stola za izlaganje dok ostale rekvizite moraju donijeti sami. Ukoliko dođe do oštećenja ili gubitka predmeta, odgovornost snose sami izlagači. ReArt traje dva dana, stoga svi izlagači dolaze u isto vrijeme (jedan sat prije početka) i odlaze u isto vrijeme ostavljajući za sobom čist prostor kakvim su ga i zatekli. Osim što se može izlagati svoje proizvode, izlagači samostalno određuju načine i metode naplate svojih proizvoda u skladu sa zakonskim odredbama. Izlagački prostor/dio stola na božićnom izdanju ReArta je naznačen u prijavnici prema cjeniku Organizatora.

Za sva pitanja obratite se e-mailom: reart.sajam@gmail.com

Prijavnicu možete preuzeti ovdje: 
https://www.dropbox.com/s/cdpwu2brr171y0w/Prijavnica%20za%20ReArt%20Bo%C5%BEi%C4%87%202017.doc?dl=0

Primjedbe