Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni izlagači za ReArt

Zahvaljujemo se svima koji su se prijavili na natječaj za izlagače i vrlo nam je drago vidjeti da je došlo 636⃣3⃣prijave za božićno izdanje ReArt festivala!
Koliko nas je sve to razveselilo, toliko je i komisiji posao otežan jer odabir nije bio nimalo lak.
Vodili smo se kriterijima koje smo naveli u natječaju, a to su: originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu, kvaliteta, prezentacija radova, radove sa što manje strojne upotrebe, tj. da su izrađeni ručno i razvijeni identitet rada/branda. Uz osnovne kriterije gledali smo i tko posjeduje potrebnu papirologiju za rad (zadruga, obrt, poduzeće) što nije bio uvjet, ali i umjetnike i rukotvorce koji se još nisu predstavili na ReArt-u sa svojim radovima, dok su kvalitetom već dogurali poprilično visoko. ReArt otkriva i predstavlja nove i stare, no inovativne i originalne izlagače i sretni smo što ćemo neke predstaviti po prvi put i time im dati priliku za predstavljanje.
Odabrali smo 33 izlagača što je do sada najviše za ReArt-Božićno izdanje! 😀
Otkrijmo različitosti naše kreativnosti i „uradi sam kulture“ te družimo se 15. i 16. 12. 2017. godine na vašem i našem ReArt festivalu.
Veselimo se!
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ReArt 2018 - natječaj za instalacije i skulpture

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na žiriranoj grupnoj izložbi koja će se održati u sklopu ReArt festivala od 30. lipnja – 1. srpnja 2018. god. u gradu Osijeku!

ReArt okuplja, predstavlja i otkriva razne umjetnike, rukotvorce i ostale kreativce na jednom mjestu, a jedan od ciljeva festivala je svake godine pozvati umjetnike na izlaganje umjetničkih radova (skulptura i instalacija) te promovirajući njihov rad na drukčiji način stvoriti platformu umjetničkog predstavljanja. Do sada se na ReArt-u unutar četiri godine predstavilo preko 80 umjetnika, ponajviše sa ReArt konceptom recikliranih skulptura i instalacija ili reciklažno-umjetničkih intervencija. Sve se odvijalo na otvorenom stoga su umjetnici imali mogućnost promišljanja na licu mjesta.
Kao uzbudljiv i privlačan festival koji stvara spektakularne doživljaje posjetiteljima uz interaktivne umjetničke radove ReArt 2018. godine otvara svoja vrata temom "Regoč" i slavenska mitologija. 
Stoga se svi umjetnic…

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu 2018.

Rok za prijavu: od 17. travnja do 15. svibnja 2018. Rezultati natječaja: oko 17. svibnja 2018.
Udruga PLANTaža otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival 2018. ReArt će se održati u Osijeku 30. lipnja i 1. srpnja 2018. u Perivoju kralja Tomislava. Tema ovogodišnjeg festival je “Regoč” i slavenska mitologija. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost rada/branda, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet rada/branda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent. Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije…

Postani volonter na ReArt festivalu 2018!

Od danas je otvoren natječaj za volontere na ReArt festivalu 2018 - Regoč i slavenska mitologija. Priključite se našoj organizaciji, prikupite nove vještine i znanja, steknite iskustvo iii doobro se zabavite u svijetu ReArta!
Prijaviti se možete do 15. lipnja 2018., a jedini uvjet za prijavu su dobra volja i napunjenih 15 godina prije početka festivala :) 

Prijavite se možete klikom na LINK