Preskoči na glavni sadržaj

 

Javni poziv!

🥁
U potrazi smo za svojim Moglijem, koji će svojom neiscrpnom maštom i vrijednim rukama, izraditi glavnu skulpturu/instalaciju festivala.
Pozivamo stoga sve umjetnike da se prijave na natječaj za izradu skulpture instalacije, koja će se izložiti u sklopu ReArt festivala, u razdoblju od 24. do 26. lipnja 2022. godine u gradu Osijeku!
ℹ️ O natječaju:
Izložbeni dio programa čini neizostavan dio ReArt festivala, a svake godine definiran je drugom tematikom i načinom umjetničkog izražaja.
Reartovim konceptom recikliranih skulptura i instalacija, potiče se umjetnike na promoviranje svojih radova na jedan drugačiji način.
Ovogodišnjim izborom skulpture/instalacije, želi se obogatiti vizualni dio naše vesele džungle!
Od vas samo tražimo da zavirite u svijet maloga Moglija i njegove džungle, te svojom inerpretacijom obogatite ovogodišnji umjetnički program festivala.
ℹ️Kako sudjelovati?
Potrebno je izraditi skicu za glavnu skulpturu/instalaciju, a kvalitetnu fotografiju rada + opis i dimenzije rada, poslati elektroničkim putem na e-adresu: reartizlozbe@gmail.com
Odabrani umjetnik/ca će za svoj rad dobiti materijal u vrijednosti od 1.000,00 kn (materijal može biti prema osobnom izboru) + 1.000,00 kn za honorar.
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi umjetnici, autori i/ili autorske grupe u zemlji.
Rok za prijavu skice je do 24. svibnja 2022., a o ishodu selekcijskog postupka, sudionici će biti obaviješteni do 27. svibnja 2022. godine.
Veselimo se svim vašim radovima!
‼️Umjetnička skulptura/ instalacija ostaje u vlasništvu umjetnika!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Natječaj za izlaganje na ReArt festivalu – 2022.

Natječaj za izlaganje na ReArt festivalu – 2022. Rok za prijavu: od 06. 05. do 06. 06. 2022. Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART  otvara natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival kreativnom sajmu – 2022. ReArt će se održati 24., 25. i 26. lipnja 2022. u Osijeku. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete.  Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije, osvijestiti “Uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno-kupuj lokalno” i uz popratni sadržaj u

Program ReArt festivala 2021

  ReArt festival 2021. satnica programa Mjesto: Livada u Tvrđi kod Državnog arhiva, ul. Kamila Firingera 3, Osijek Dođite na festival biciklom ili pješke! Petak 18.6. 2021. (od 14 do 01 h) od 14h - ReArt chill uz kafić na otvorenom by Rubicon pub i hrana by Špajz, vidimo se na livadi i ponesite si dekicu ili jastučić za sjedenje i chillanje! Izložbe: - izložba zastavica radova djece i mladih osnovnih i srednjih škola. Napravi selfie i #reart2021 - ReArt izložba skulptura i instalacija, pronađi umjetnički rad, napravi selfi sa #reart2021, postaj online na Instagram ili Facebook, stvaraj festival s nama! - izložba pod nazivom „stARTanje” umjetničkih radova/ilustracija, umjetnici: Jasmin Mišković, Maja Biondić, Slađana Zubić, Matej Matagić, Dora Kralik i Kristina Penava. Ostali program: - 10h Javna likovna akcija; oslikavanje suncobrana na ReArt festivalu by Rebus - 17 do 19 h Radionice za djecu Bajkaonica ; „Bajke pod baldahinom” by Jasna Komendanović i Tamara Čer, Društvo „N

Izlagači ReArt festivala 2021