Preskoči na glavni sadržaj
Dragi posjetitelji bloga,

natječaj je još otvoren do 5. prosinca 2014. stoga pogledajte kako se prijaviti na 1. ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina u Osijeku pod linkom http://reartsajam.blogspot.com/p/natjecaj-reart.html

Nadalje želimo zahvaliti svim portalima i časopisima na objavama o ReArt-u. Linkove objava možete pogledati dolje:

Dot!s časopis http://www.dots.com.hr/dogadanja/izlagaci-prijave-sajmovi/

Plesni studio Shine Osijek kojima zahvaljujemo na suradnji  https://hr-hr.facebook.com/PlesniStudioSHINE

Panonia.hr  http://www.panonia.hr/reart-sajam-umjetnosti-rukotvorina-natjecaj-za-izlaganje-iili-prodaju/

Sib.hr http://www.sib.hr/dogadjanja/icalrepeat.detail/2014/12/20/9474/osijek-1reart-sajam-umjetnosti-i-rukotvorina-u-osijeku.html

Osijek031.com http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=54105

I hvala svima Vama što prosljeđujete informaciju dalje! Veselimo se odazivu i vjerujemo kako će 1. ReArt proći ODLIČNO! :)

Lijep pozdrav i pratite nas i dalje!

ReArt team

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ReArt 2018 - natječaj za instalacije i skulpture

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na žiriranoj grupnoj izložbi koja će se održati u sklopu ReArt festivala od 30. lipnja – 1. srpnja 2018. god. u gradu Osijeku!

ReArt okuplja, predstavlja i otkriva razne umjetnike, rukotvorce i ostale kreativce na jednom mjestu, a jedan od ciljeva festivala je svake godine pozvati umjetnike na izlaganje umjetničkih radova (skulptura i instalacija) te promovirajući njihov rad na drukčiji način stvoriti platformu umjetničkog predstavljanja. Do sada se na ReArt-u unutar četiri godine predstavilo preko 80 umjetnika, ponajviše sa ReArt konceptom recikliranih skulptura i instalacija ili reciklažno-umjetničkih intervencija. Sve se odvijalo na otvorenom stoga su umjetnici imali mogućnost promišljanja na licu mjesta.
Kao uzbudljiv i privlačan festival koji stvara spektakularne doživljaje posjetiteljima uz interaktivne umjetničke radove ReArt 2018. godine otvara svoja vrata temom "Regoč" i slavenska mitologija. 
Stoga se svi umjetnic…

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu 2018.

Rok za prijavu: od 17. travnja do 15. svibnja 2018. Rezultati natječaja: oko 17. svibnja 2018.
Udruga PLANTaža otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival 2018. ReArt će se održati u Osijeku 30. lipnja i 1. srpnja 2018. u Perivoju kralja Tomislava. Tema ovogodišnjeg festival je “Regoč” i slavenska mitologija. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost rada/branda, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet rada/branda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent. Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije…

Postani volonter na ReArt festivalu 2018!

Od danas je otvoren natječaj za volontere na ReArt festivalu 2018 - Regoč i slavenska mitologija. Priključite se našoj organizaciji, prikupite nove vještine i znanja, steknite iskustvo iii doobro se zabavite u svijetu ReArta!
Prijaviti se možete do 15. lipnja 2018., a jedini uvjet za prijavu su dobra volja i napunjenih 15 godina prije početka festivala :) 

Prijavite se možete klikom na LINK