1. ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina, 20. prosinca 2014. u OsijekuČast nam je pozvati Vas na 1.ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina u Osijeku. Sajam planira okupiti, predstaviti i otkriti razne umjetnike, rukotvorce, obrtnike i ostale kreativce na jednome mjestu. Cilj „ReArt“ sajma je da u ugodnom i toplom ambijentu stvori umjetničko i kreativno okruženje promičući kulturu unikatnih predmeta i umjetničkih djela. Sajam predstavlja mjesto susreta i razmjene raznih kreativaca iz Osječko-baranjske županije na kojem će moći izlagati ili prodavati svoje radove. Na taj način se otvara platforma za umjetnost i obrt na jednome mjestu i upoznaje javnost o njihovom djelovanju i poduzetništvu.


 „ReArt“ sajam u Božićnom izdanju će se održati 20. prosinca 2014. godine od 9:00 do 19:30 sati u Esseker centru u Osijeku. Izlagači će moći svoje proizvode izložiti na štandovima i urediti ih po opisu njihovih proizvoda. Posjetitelji sajma će tokom dana moći pogledati, probati ili kupiti neki od proizvoda ili suvenira koji se na sajmu nudi. U toplom prostoru stvoriti ćemo ugodan i „Božićni“ duh, mjesto susreta, upoznavanja, igre i umjetnosti. Na sajmu svatko može pronaći poklon za dragu mu osobu, pri tome znajući da su izloženi radovi umjetnički vrijedni ili unikatni.

Osim izlagačkog i prodajnog dijela umjetničkih radova i rukotvorina planira se i dodatan sadržaj u vidu radionica za djecu. Izrada božićnih ukrasa od materijala za recikliranje, mađioničarskih točaka, plesne točke i raznih zanimljivih umjetnika na jednome mjestu, samo je dio programa koji vas čeka a koji ćemo tek otkriti! Cilj je stvoriti ugodan i topao „Božićni“ ambijent kroz kreativan rad i druženje. Pozivaju se svi umjetnici koji se bave slikarstvom, grafikom, kiparstvom, fotografijom ili drugim likovnoumjetničkim medijima da izlože svoje radove, kao i rukotvorci, obrtnici, udruge i mali poduzetnici da se prijave na ReArt natječaj. Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2014.


Sve informacije oko natječaja pratite preko našeg linka: http://reartsajam.blogspot.com/p/natjecaj-reart.html


Ostale sugrađane pozivamo na ugodno i toplo druženje 20. prosinca 2014. uz 1. ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina u Esseker centar u Osijeku. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU:  https://www.facebook.com/reart.sajam

Organizacija: Udruga PLANTaža

Primjedbe