Preskoči na glavni sadržaj

1. ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina, 20. prosinca 2014. u OsijekuČast nam je pozvati Vas na 1.ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina u Osijeku. Sajam planira okupiti, predstaviti i otkriti razne umjetnike, rukotvorce, obrtnike i ostale kreativce na jednome mjestu. Cilj „ReArt“ sajma je da u ugodnom i toplom ambijentu stvori umjetničko i kreativno okruženje promičući kulturu unikatnih predmeta i umjetničkih djela. Sajam predstavlja mjesto susreta i razmjene raznih kreativaca iz Osječko-baranjske županije na kojem će moći izlagati ili prodavati svoje radove. Na taj način se otvara platforma za umjetnost i obrt na jednome mjestu i upoznaje javnost o njihovom djelovanju i poduzetništvu.


 „ReArt“ sajam u Božićnom izdanju će se održati 20. prosinca 2014. godine od 9:00 do 19:30 sati u Esseker centru u Osijeku. Izlagači će moći svoje proizvode izložiti na štandovima i urediti ih po opisu njihovih proizvoda. Posjetitelji sajma će tokom dana moći pogledati, probati ili kupiti neki od proizvoda ili suvenira koji se na sajmu nudi. U toplom prostoru stvoriti ćemo ugodan i „Božićni“ duh, mjesto susreta, upoznavanja, igre i umjetnosti. Na sajmu svatko može pronaći poklon za dragu mu osobu, pri tome znajući da su izloženi radovi umjetnički vrijedni ili unikatni.

Osim izlagačkog i prodajnog dijela umjetničkih radova i rukotvorina planira se i dodatan sadržaj u vidu radionica za djecu. Izrada božićnih ukrasa od materijala za recikliranje, mađioničarskih točaka, plesne točke i raznih zanimljivih umjetnika na jednome mjestu, samo je dio programa koji vas čeka a koji ćemo tek otkriti! Cilj je stvoriti ugodan i topao „Božićni“ ambijent kroz kreativan rad i druženje. Pozivaju se svi umjetnici koji se bave slikarstvom, grafikom, kiparstvom, fotografijom ili drugim likovnoumjetničkim medijima da izlože svoje radove, kao i rukotvorci, obrtnici, udruge i mali poduzetnici da se prijave na ReArt natječaj. Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2014.


Sve informacije oko natječaja pratite preko našeg linka: http://reartsajam.blogspot.com/p/natjecaj-reart.html


Ostale sugrađane pozivamo na ugodno i toplo druženje 20. prosinca 2014. uz 1. ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina u Esseker centar u Osijeku. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU:  https://www.facebook.com/reart.sajam

Organizacija: Udruga PLANTaža

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ReArt 2018 - natječaj za instalacije i skulpture

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na žiriranoj grupnoj izložbi koja će se održati u sklopu ReArt festivala od 30. lipnja – 1. srpnja 2018. god. u gradu Osijeku!

ReArt okuplja, predstavlja i otkriva razne umjetnike, rukotvorce i ostale kreativce na jednom mjestu, a jedan od ciljeva festivala je svake godine pozvati umjetnike na izlaganje umjetničkih radova (skulptura i instalacija) te promovirajući njihov rad na drukčiji način stvoriti platformu umjetničkog predstavljanja. Do sada se na ReArt-u unutar četiri godine predstavilo preko 80 umjetnika, ponajviše sa ReArt konceptom recikliranih skulptura i instalacija ili reciklažno-umjetničkih intervencija. Sve se odvijalo na otvorenom stoga su umjetnici imali mogućnost promišljanja na licu mjesta.
Kao uzbudljiv i privlačan festival koji stvara spektakularne doživljaje posjetiteljima uz interaktivne umjetničke radove ReArt 2018. godine otvara svoja vrata temom "Regoč" i slavenska mitologija. 
Stoga se svi umjetnic…

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu 2018.

Rok za prijavu: od 17. travnja do 15. svibnja 2018. Rezultati natječaja: oko 17. svibnja 2018.
Udruga PLANTaža otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival 2018. ReArt će se održati u Osijeku 30. lipnja i 1. srpnja 2018. u Perivoju kralja Tomislava. Tema ovogodišnjeg festival je “Regoč” i slavenska mitologija. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost rada/branda, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet rada/branda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent. Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije…

Postani volonter na ReArt festivalu 2018!

Od danas je otvoren natječaj za volontere na ReArt festivalu 2018 - Regoč i slavenska mitologija. Priključite se našoj organizaciji, prikupite nove vještine i znanja, steknite iskustvo iii doobro se zabavite u svijetu ReArta!
Prijaviti se možete do 15. lipnja 2018., a jedini uvjet za prijavu su dobra volja i napunjenih 15 godina prije početka festivala :) 

Prijavite se možete klikom na LINK