Javna izložba ReArt zastavica

Pozivamo vas da prošetate ovih dana Tvrđom i pogledate gdje se sve viore vesele ReArt zastavice na ulicama i pročeljima zgrada što čini javnu izložbu ReArt zastavica. Ove godine smo zaprimili više od 60 zastavica raznih osnovnih i srednjih škola iz Hrvatske. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u natječaju i obavještavamo kako ćete javnu izložbu zastavica moći pogledati za vrijeme ReArt festivala do 4. 6. 2017.

Zastavice su nagrađene i to u dvije kategorije, jedna za osnovnu školu i jedna za srednju školu. Ove godine smo odlučili dodjeliti i posebno priznanje za najmlađe od 1. do 4. razreda.

Zastavice je ocjenjivao akad. umjetnik Rene Grgić Đaković i odabrao je sljedece:

Kategorija nagrade srednja škola: Lana Bošnjak i Ivona Lendić 1.b, tehnika: tempera i rapidograf, grupni rad. Škola primijenjene umjetnosti i dizajna, OsijekKategorija nagrade osnovna škola: Lilla Virag, 5. razred, tehnika: tempera, Škola: područna škola Batina.Posebno priznanje u kategoriji osnovnih škola za razrednu nastavu od 1. do 4. razreda.: Natali Pandur i Sanja Popovic 2.b razred, tehnika: masni pastel, grupni rad. Osnovna škola JagodnjakČestitamo učenicima i njihovim mentorima i pozivamo na dodjelu nagrada, likovnih poklon paketića u suradnji sa Profil/Klett. Dodjela nagrada će biti u petak 2. 6. 2017.u 12h na ReArt festivalu u osječkoj Tvrđi.
Primjedbe