Preskoči na glavni sadržaj

Natječaj za izlaganje ReArt 2021.

Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu 2021.

____________________________________________________________

Rok za prijavu: od 17. svibnja do 01. lipnja 2021. 

Rezultati natječaja: okvirno 4. lipnja 2021.

Udruga REART otvara natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ovogodišnje izdanje ReArt festivala.

ReArt festival 2021. održat će se od 18. do 20. lipnja 2021. na ulicama Tvrđe, livadi Državnog arhiva (ul. Kamila Firingera) u Osijeku, a naziv ovogodišnje teme je “Mali princ”. Plan za izlagački dio festivala (sajam) u trajanju od ukupno dva dana (19. i 20. lipnja 2021. subota i nedjelja) biti će u skladu sa epidemiološkom mjerama ali zbog neizvjesnosti svih događanja moramo napomenuti kako ćemo o mogućnosti održavanja sajma unutar ReArt festivala naknadno obavijestiti.

Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, zadruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost „branda“, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet (brand) Vašega proizvoda. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete.  Cilj ReArta je predstaviti publici ''Uradi sam'' kulturu, male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire te stvoriti ugodan ambijent vezan uz ovogodišnju tematiku.

Opis proizvoda podrazumijeva: slike, crteže, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.

Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za IZLAGAČE ReArt 2021.“ te priložiti minimalno 4 fotografije s primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati, te tako ispunjenu prijavu poslati putem elektroničke pošte (prijavnicu je moguće ispuniti putem računala). 

Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučujemo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu (JPG format).

Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com s naznakom „ReArt izlaganje 2021“ najkasnije do 01. lipnja 2021.

Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Sve prijave prolaze stručno žiriranje (žiri u sastavu dva akademska umjetnika i jednog kreativca), nakon kojeg će autori i grupe autora elektroničkim putem biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala. 

Izlagač ili grupa izlagača ima štand za izlaganje što je s okolnim prostorom 1,5 kvadratni metar izlagačkog prostora. Ostale rekvizite izlagači donose sami. Ukoliko dođe do oštećenja ili gubitka predmeta, odgovornost snose sami izlagači. ReArt sajam traje dva dana, stoga svi izlagači dolaze u isto vrijeme (jedan sat prije početka) i odlaze u isto vrijeme ostavljajući za sobom čist prostor kakvim su ga i zatekli. Osim što se može izlagati svoje proizvode, izlagači samostalno određuju načine i metode naplate svojih proizvoda u skladu sa zakonskim odredbama. Izlagački prostor ReArt festvala je naznačen u prijavnici prema cjeniku Organizatora.

Prijavnicu preuzmite klikom ovdje: PRIJAVNICA ZA IZLAGANJE

Za sva pitanja obratite se e-poštom na: reart.sajam@gmail.comPrimjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Program ReArt festivala 2021

  ReArt festival 2021. satnica programa Mjesto: Livada u Tvrđi kod Državnog arhiva, ul. Kamila Firingera 3, Osijek Dođite na festival biciklom ili pješke! Petak 18.6. 2021. (od 14 do 01 h) od 14h - ReArt chill uz kafić na otvorenom by Rubicon pub i hrana by Špajz, vidimo se na livadi i ponesite si dekicu ili jastučić za sjedenje i chillanje! Izložbe: - izložba zastavica radova djece i mladih osnovnih i srednjih škola. Napravi selfie i #reart2021 - ReArt izložba skulptura i instalacija, pronađi umjetnički rad, napravi selfi sa #reart2021, postaj online na Instagram ili Facebook, stvaraj festival s nama! - izložba pod nazivom „stARTanje” umjetničkih radova/ilustracija, umjetnici: Jasmin Mišković, Maja Biondić, Slađana Zubić, Matej Matagić, Dora Kralik i Kristina Penava. Ostali program: - 10h Javna likovna akcija; oslikavanje suncobrana na ReArt festivalu by Rebus - 17 do 19 h Radionice za djecu Bajkaonica ; „Bajke pod baldahinom” by Jasna Komendanović i Tamara Čer, Društvo „N

ReArt festival 2021. 18.-20.6.2021.

Počeli smo raditi pripreme za ReArt festival 2021. Datum festivala: 18., 19. i 20. 6. 2021. Mjesto: Osijek Boja: ljubičasta boja označava kreativnost, duhovnost, tajnovitost... promicanje sklada uma i emocija. Ako želite s nama raditi na ReArt festivalu javite nam se na e-mail: udrugareart@gmail.com